Bestill og hent på Tranby bibliotek

Bestill og hent på Tranby bibliotek

Bestill og hent på Tranby bibliotek er et erstatningstilbud i perioden Tranby avdeling må holde stengt.

Slik går du frem for å bestille bøker:

Søk og bestill:

Søk opp boka/bøkene du vil låne i katalogen eller Bibliofil-appen. Send en bestilling til biblioteket ved å være innlogget på “Min side” på bibliotekets nettside eller i appen. Du kan også sende en e-post med bokbestilling til tranby.bibliotek@lier.kommune.no. Bestillinger kan også gjøres på telefon eller 32 85 04 15.

Henting av bestilt materiale:

Vi låner ut bøkene til låner før de pakkes i poser og gjøres klar til henting. Posene merkes med navn, og må hentes i et bestemt tidsrom. Du får melding fra oss når dine bøker er klare til henting. Husk å svare på hentemelding fra oss om hvilken dag du vil hente bøkene. Bokposene settes under tak utenfor hovedinngangen på Tranby bibliotek. I tråd med FHIs retningslinjer bruker vi ikke hansker, men følger regler for grundig og ofte håndvask ved håndtering av bøkene. Innleverte bøker vil stå i karantene i minst to døgn.

Hentedagene er:
Mandag: 11.00 – 18.00

Onsdag, torsdag og fredag: 11.00 – 15.00

Tirsdag og lørdag stengt.

PS! Bøkene våre har nå stått urørt så lenge at de ikke innebærer noen risiko, og vi som er på jobb er helt friske. Vi har med andre ord tatt alle forholdsregler for at det skal være trygt for deg å bestille bøker, men merk at tilbudet bestill og hent på Tranby bibliotek må gjøres på eget ansvar.

 

Stengt for kommentarer.