Bibliofil-appen – lånekort på mobilen

Bibliofil-appen – lånekort på mobilen

Bibliofil-appen – lånekort på mobilen er genialt for deg som har lett for å glemme lånekortet, men alltid har mobiltelefonen med deg!

Med appen Bibliofil kan du ha lånekortet ditt på mobilen, og kan bruke denne i utlånsautomaten. I tillegg vil du ha tilgang til utlån, reservering og alle funksjoner i websøk, samt Min side/MappaMi fra mobil eller nettbrett. Funksjonene på appen og nettsiden er tilnærmet like. Du får oversikt over dine lån og innleveringsfrister, og kan fornye via appen. Du kan også søke opp bøker og annet materiale ved Lier bibliotek, og holde av eller reservere det du er interessert i. Funksjoner som feriefravær i reservasjonskøen og lokalhistorisk bildearkiv er tilgjengelige via Bibliofil-appen.

Bibliofil-appen – lånekort på mobilen kan også brukes hvis du vil logge inn som Meråpent-bruker.

Du trenger lånenummeret ditt og Pin-kode eller passord for å bruke tjenesten. Husk stor N først i lånenummeret og kontakt oss hvis du trenger Pin-kode. I stedet for lånenummeret kan epost-adresse brukes som innlogging. Husk at biblioteket må ha registrert den samme epost-adressen i sitt system.

Appen er gratis og kan lastes ned både til Android og iOs. Bibliofil i Google Play eller Bibliofil i App Store.

Trenger du hjelp med appen, er det selvsagt bare å spørre oss.