Bokbad med Jørn Lier Horst 17. oktober

Bokbad med Jørn Lier Horst 17. oktober

Onsdag 17. oktober kl. 19 kan du møte selveste Jørn Lier Horst på biblioteket i Lierbyen!

Vi er veldig glade for å få besøk av den verdensberømte krimforfatteren på Lier bibliotek.
Fram til september 2013 arbeidet han som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi. Horst opptrer også som ekspertkommentator for VG i kriminalsaker.

Horsts kriminalromaner er preget av erfaring med miljøet og metodene han skriver om. Samtidig kjennetegnes bøkene av politiske og samfunnskommenterende undertekster.

Debutboken Nøkkelvitnet fra 2004 (Gyldendal Norsk Forlag) er basert på det uoppklarte drapet på pensjonisten Ronald Ramm i Larvik i 1995. Boken er den første i en serie om politimannen William Wisting. Serien har solgt nær 1,5 millioner bøker i Norge og er oversatt til 30 språk.

Som dramatiker har han skrevet flere familieforestillinger for Teater Ibsen. I 2012 debuterte han med sin første krimbok for ungdom i spenningsserien CLUE, utgitt på Kagge forlag, og i 2013 kom de første bøkene i serien om Detektivbyrå nr. 2 som er beregnet på enda yngre barn. I forfatterskapet inngår også en rekke kriminalnoveller.

For sitt forfatterskap har Jørn Lier Horst blant annet mottatt Bokhandlerprisen, Rivertonprisen, Glassnøkkelen, The Martin Beck-award og The Petrona Award.

Horst er dreven i å møte sitt publikum. På Lier bibliotek vil han først møte skoleklasser på dagtid, før det er klart for bokbad som er åpent for alle på kvelden.
Han bokbades av Liers egen krimforfatter, Marit Reiersgård.
Gratis inngang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *