Arrangementskalender

Arrangementskalender

Her ser dere hva som skjer hos oss! Vi har arrangementer på vårparten og fra høsten til jul.
Ønsker dere en fysisk oversikt av programmet, kan dette hentes på Lier bibliotek, Tranby filial, Lier kulturscene og på Servicetorget.

sep
4
ons
DNA i slektsforskning
sep 4@19:00-20:30
DNA i slektsforskning

Kan DNA i slektsforskning gjøres spennende? Svaret er ja. Jan Ragnar Nymoen ble nysgjerrig på slektsforskning og DNA – faktisk så nysgjerrig at det ble en spenningsroman av det. Foredraget denne kvelden handler om DNA i slektsforskning og hvordan Nymoens egne DNA-tester bidro som viktige elementer i blant annet spenningsromanen “Vikingarven”.

sep
18
ons
Bokbad med Sanne Mathiassen
sep 18@19:00-20:30
Bokbad med Sanne Mathiassen

Hva gjør du når den du elsker knuser hjertet ditt? Det er utgangspunktet for Sanne Mathiassens såre og surrealistiske roman “Ord som slutter på skap”. Boka er inspirert av forfatterens første store kjærlighetssorg – en smerte så sterk at du tror du skal dø. “Ord som slutter på skap” er Mathiassens tredje roman for unge voksne. Kjærlighetssorg er noe flere har opplevd på et tidspunkt i livet, og vi tror denne kvelden kan treffe både unge og eldre midt i hjerterota.

Bokbader: Rise Cecilie Moe. Gratis inngang.

nov
27
ons
Laura Djupvik på Lier Bygdetun
nov 27@19:00-20:30
Laura Djupvik på Lier Bygdetun

Lier bibliotek samarbeider med Lier Bygdetun, og arrangerer bokbad i de historiske bygningene på Lier Bygdetun. Laura Djupvik bokbades i sitt forfatterskap med fokus på den nyeste boken “Hjartet er ingen logrande hund” fra 2019.

Gratis inngang.