Akvaponics – om bio-art og akvaponi-vitenskap

Akvaponics – om bio-art og akvaponi-vitenskap

24feb2021

Fra 19:00 til 20:00

At Digitalt

Velkommen til digitalt foredrag om akvaponi og bio-art onsdag 24. februar kl. 19.00. Gratis deltakelse. Påmelding her: Akvaponics foredrag
 
Arrangementet gjennomføres digitalt på plattformen Whereby. Påmeldte vil få en lenke tilsendt på epost et par dager i forveien. Det er ikke nødvendig å laste ned noe program eller lage en bruker i forveien, du vil bli bedt om å skrive navn når du åpner lenken. 
 
Billedkunstnere og gründere av Tigerworm-prosjektet Anne Britt Rage og Anneke von der Fehr vil prate litt om prosjektet, boken, bio-art og hvordan samarbeid mellom kunst og vitenskap fortoner seg.
 
Vi vil også høre forsker og ekspert på akvaponi og landbruk, Siv Lene Gangenes Skar, snakke om akvaponi generelt, hva forskning i Norge fokuserer på, hvilke spennende muligheter som ligger i dette systemet, hvordan man kan implementere dette på egne gårdsbruk/hjem, og lære mer om hvordan det kan være bra for miljøet, bærekraftighet og matproduksjon.
 
Et spennende foredrag for deg som vil lære noe helt nytt, er interessert i vitenskap og kunst og ønsker å fordype deg i bærekraftig landbruk! Vi vil også se på drivhuset på biblioteket, en installasjon gjort som et samarbeid mellom Radwan Zanhar, landbruksingeniør, Christel Fetzer, Anneke von der Fehr og Anne Britt Rage, for praktiske eksempler.


Stengt for kommentarer.