Live Skinnes: Inspirasjonsforedrag

Live Skinnes: Inspirasjonsforedrag

17feb2021

Fra 19:00

At Digitalt

Inspirasjonsforedrag med Live Skinnes, sendes digitalt, onsdag 17. februar kl. 19.00. Gratis deltakelse. Påmelding her:  Live Skinnes inspirasjonsforedrag.

Arrangementet gjennomføres digitalt på plattformen Whereby Påmeldte vil få en lenke tilsendt på epost et par dager i forveien. Det er ikke nødvendig å laste ned noe program eller lage en bruker i forveien, du vil bli bedt om å skrive navn når du åpner lenken. 

Odelsjente, gårdsfrue og gründer Live Skinnes er kjent for å være et fyrverkeri av ei dame, med fantastiske foredrag som vil inspirere enhver! 


Med foredraget «Se mulighetene rundt deg» fokuserer hun blant annet på hvordan det er å ta over en gård, se mulighetene i det umulige og hvordan man kan benytte seg av gårdens ressurser i dag, belyst med egne sprø gründerhistorier og forretningsidéer. Hvordan kan du se mulighetene i omgivelsene rundt deg og gjøre det til business? Husk at innovasjon er «Nye sammensetninger av kjente ressurser!».
 
Her kan du lære om innovasjonsteori, økologi, miljø og landbruk, på en morsom og inspirerende måte.
Live Skinnes har tidligere blitt kåret til Årets Askeladd, Årets landbruksblogger og tok andreplassen som Årets bygeprofil!
 
 
 
 


Stengt for kommentarer.