Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever ved Tony Burner

Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever ved Tony Burner

27feb2021

Fra 12:00 til 13:00

At Digitalt

Populærvitenskapelig foredrag lørdag 27. februar kl. 12.00. Gratis deltakelse. Påmelding her: Lørdagsuniversitetet Tony Burner
 
Arrangementet gjennomføres digitalt på plattformen Zoom. Påmeldte vil få en lenke til foredraget ca 30 minutter før det begynner. 
 
Lørdagsuniversitetet presenterer Tony Burner med foredraget "Flerkulturelle og flerspråklige elever". Kom innom og lær noe nytt på 1 time!
 
Læreplanene vektlegger mangfold og at elevenes forkunnskaper, både kulturelle og språklige, skal brukes i undervisninga. Hvorfor er dette viktig og hvordan kan det gjøres?
 

Tony Burner arbeider som professor ved USN, og har studert engelsk, norsk som andrespråk, historie, didaktikk og veiledningspedagogikk.

 
Han har tidligere jobbet som lærer i ungdomsskole og videregående skole.
 
Lørdagsuniversitetet er en serie populærvitenskapelige foredrag hvor du kan møte forskere fra Universitetet i Sørøst-Norge. Vi trenger kunnskap, og den behøver ikke være gjemt bort i lærebøker og auditorier. En time på en lørdags formiddag er alt du trenger for å lære noe nytt. 
 
Forskere fra USN forteller på en lettfattelig måte om temaene som de er eksperter på. Kunnskapen deres er kvalitetssikret gjennom årelang forskning, og vurdering av andre eksperter. 
 
 
 


Stengt for kommentarer.