Reiser med Tove Taalesen

Reiser med Tove Taalesen

11mar2021

Fra 19:00

At Lierbyen bibliotek

Kortreist med Tove Taalesen

Digitalt arrangement i regi av Lier bibliotek. Torsdag 11. mars kl. 19.00 på Whereby. (OBS! Legg merke til at ukedagen er torsdag, fremfor onsdag som er vår vanlige arrangementsdag!)

Påmelding her

Frem til påske satser vi på digitale arrangementer, og håper du vil ta del i det. Vi vil til en hver tid sørge for trygge arrangement og følge myndighetenes råd om smittevern. 

 

Drøm deg bort med drammenser og forfatter Tove Taalesen

Vinteren er over oss og vi lengter etter å reise. Vekk fra hverdagens kjas og mas, vekk fra mørket, regnfulle dager og hjemmekontor.

Korona har gjort det vanskeligere for oss alle å reise. Sammen med drammenser og forfatter Tove Taalesen skal vi drømme oss bort til fjerne himmelstrøk, oppdage storbylivets sjarm og kanskje lete frem bortgjemte perler i vårt eget nabolag.

Tove Taalesen er forfatter og TV2 kongehusekspert, hun er også en erfaren globetrotter.

Siden 2018 har hun reist verden rundt som fremgangsrik reiseskribent for flere markedsledende internasjonale samarbeidspartnere. Hun har opplevd Galapagos øyene, Amazonas og eksotiske Cuba. Øyhopping i Karibien. Seiling med Kongeskipet i Middelhavet. Hun har vært dronning Elisabeths gjest på Buckingham Palace og fikk en Orden av presidenten i Portugal. Hun har overnattet i telt i Andesfjellene og spilt inn reklamefilm i Kruger nasjonalpark.

Tove Taalesen ble i 2019 beskrevet som Norges største reiseblogger av Finansavisen. Hun vokste opp på Konnerud i Drammen.

Nå kan du møte Taalesen som vil fortelle sine reisehistorier til inspirasjon og glede for oss.

Velkommen!

 

Litt om vår digitale tjeneste!

Vi bruker tjenesten Whereby for å streame våre arrangement. Du vil få en e-post med lenke til digitalt rom ca. 30 min før arrangementstart. Det er mulig å stille spørsmål, rekke opp hånden og bruke chatten underveis, men skru gjerne av mikrofonen din når du ikke skal prate. Du velger selv om du vil ha kameraet på, men det hyggelig for foredragsholder å se ditt fjes. 

Deltakelse er gratis. 


Stengt for kommentarer.