Skrivekunstens hemmeligheter – lær å skrive levende

Skrivekunstens hemmeligheter – lær å skrive levende

14apr2021

Fra 19:00

At Zoom

Frem til vi kan åpne satser vi på digitale arrangementer, og håper du vil ta del i det. Vi vil til enhver tid sørge for trygge arrangement og følge myndighetenes råd om smittevern.


Denne uken kommer den prisbelønte forfatteren Niels Christian Geelmuyden, og han skal lære oss tips og triks innen skrivekunst!
 
Påmelding til arrangementet her: Skrivekunst Zoom-arrangement
 
Boken hans, Skrivekunstens hemmeligheter, er en personlig skriveguide, full av fortellerglede, inspirasjon og gode råd. Du vil høre historier og teksteksempler fra Geelmuydens mange skrivekurs og bøker og fra en rekke andre forfattere. Boken og foredraget passer både for nybegynnere og for personer med skriving som sitt daglige arbeid. Enten du skriver skjønnlitterært eller faktabasert, er det de samme grepene som virker.
 
Dette er noen av temaene i boken:
- Komposisjonens rolle
- Hvordan få teksten til å berøre
- Betydningen av at leseren får se, høre, lukte og smake
- Verdien av å være personlig
- De 10 viktigste sjekkpunktene
- De 10 vanligste fallgruvene
 
Velkommen til en lærerik og inspirerende onsdagskveld!
 
Litt om vår digitale tjeneste:
Vi bruker tjenesten Zoom for å streame våre arrangement. Du vil få en e-post med lenke til digitalt rom ca. 30 min før arrangementstart. Det er mulig å stille spørsmål, rekke opp hånden og bruke chatten underveis, men skru gjerne av mikrofonen din når du ikke skal prate. Du velger selv om du vil ha kameraet på, men det hyggelig for foredragsholder å se ditt fjes.
 

Stengt for kommentarer.