Barn og ungdom

Barn og ungdom

Barn og ungdom – tilbud på Lier bibliotek:

Vi har egne barne- og undomsavdelinger både i Lierbyen og på Tranby. Her det er fritt fram for barn og ungdom å komme og leke, gjøre lekser og lese. Mange benytter seg av datamaskinene og det trådløse nettet. Vi har brettspill og puslespill man kan spille mens man er på bibliotekene. I Lierbyen finner du også en kostymeavdeling med utkledningsklær, et digitalt gulvspill med lek-og-lær-spill og 3D-printer.

Biblioteket er en møteplass for mange. Det ønsker vi det skal være for alle, også barn og unge, men vi ønsker at det blir brukt innestemme, at man rydder etter seg og tar hensyn til andre besøkende.

Annenhver torsdag på våren og høsten, har vi lesestund som er åpen for alle.

En gang i måneden har vi “Magisk barnelørdag” med gratis forestillinger som passer for småbarn. Følg med på arrangementskalenderen vår for å se når disse er. Vi anbefaler også å se på Lier Kulturscene for barneforestillinger der (betalt inngang).

Kommer dere fra en skole eller barnehage, kan dere lese mer om å komme på besøk eller å få bokkasser med bøker her.

Ønsker du tips om bøker til barn eller ungdom, spør vår dyktige barnebibliotekar (asbjorg.jonassen@lier.kommune.no) eller ta en titt på listene over tema i barnebøker

Les mer om våre tilbud for barnehagene

Les mer om våre tilbud for skolene