Hva skjer?

Hva skjer?

Hva skjer på biblioteket? Ta en titt i arrangementskalenderen vår!

Lier bibliotek arrangerer jevnlig foredrag, debatter, kulturkvelder, forfattermøter, barneforestillinger og kurs. Tematikken varierer i alt fra litteratur til blomsterdekorasjon og krigshistorie. I sesongen utenom ferietiden har vi fast kveldsarrangement hver onsdag klokken 19.00. Barneforestillinger har vi som hovedregel en lørdag i måneden. Alle våre arrangementer er gratis.
Sammen med Lier kulturscene står vi for en stor del av kulturtilbudet i Lier kommune, noe vi er stolte av.

Vi er også glade for å ha et aktivt publikum i engasjerte liunger. Mange av våre arrangementer går for fullt hus. Av store suksesser vi har hatt, kan nevnes Bokbad med Jørn Lier Horst, Pust med Audun Myskja, Demens – en livsvarig sykdom, Stillhet med Kristin Flood, Kunsten å ikke kaste mat og Oddvar Brå – et skiløperliv.

Her ser du hva som skjer av arrangementer på Lier bibliotek:

Arrangementskalender

Du kan også lese om noen av våre tidligere arrangementer

Arrangementskalenderen for Lier bibliotek og Lier Kulturscene lages i tillegg til digital informasjon i en trykt brosjyre som distribueres hver høst og vårsesong. Spør etter denne på biblioteket eller Kulturkontoret. Oppdatert informasjon om arrangementer får du også ved å følge Lier bibliotek på Facebook og Instagram.