Innmeldingsskjema og lånereglement

Innmeldingsskjema og lånereglement

Innmeldingsskjema og lånereglement ved Lier bibliotek:

Bli låner

Ved Lier bibliotek har vi Nasjonalt lånekort, som betyr at hvis du registrerer deg med personnummer kan dette ene lånekortet brukes ved alle bibliotek i Norge når man besøker dem. Har du allerede et Nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek er det bare å komme til oss i skranken, så knytter vi deg til som låner her også med samme kortet. Innmeldingsskjema og lånereglement tildeles alle nye lånere som standard.

Har du ikke lånekort i det hele tatt kan du opprette lånekortet på nettet her, men du må fortsatt komme innom biblioteket, signere kontrakten og vise legitimasjon for å hente det fysiske lånekortet. Ønsker du ikke nasjonalt lånekort, kan du opprette et lokalt kort som da kun kan brukes i Lierbyen og på vår filial på Tranby.

Et annet alternativ er å laste ned, skrive ut og fylle inn lånekortskjemaet hjemme og ta det med på biblioteket, så legger vi deg inn i systemet da.
Lånekortskjema på norsk
Lånekortskjema på engelsk

Skulle du være så uheldig og miste det fysiske lånekortet ditt, koster det kr. 10,- for et nytt.
Alternativt kan du også laste ned lånekortet og ha det elektronisk på mobilen. Les mer om appen Bibliofil her.

Lånereglement

Når du oppretter et nytt lånekort, må du skrive under på at du har lest og forstått vårt lånereglement. Det kan du lese og skrive ut her:
Lånereglement på norsk
Lånereglement på engelsk