Lommeboka – et helt bibliotek i lomma, helt gratis!

Lommeboka – et helt bibliotek i lomma, helt gratis!

Lommeboka – et helt bibliotek i lomma, helt gratis!

Er det vanskelig å komme til biblioteket for tiden? Da vil vi minne om våre digitale tjenester, som du kan benytte hjemmefra og på farten! Bibliotekene i Viken tilbyr tusenvis av bøker, aviser, blader og filmer døgnet rundt, hele året.

I samarbeid med Viken Fylkesbibliotek og Nasjonalbiblioteket minner vi om kampanjen “Lommeboka” som ble lansert i sommer. Med bibliotekets digitale tjenester “rett i lomma” har du tilgang til enorme mengder lesestoff, lyttestoff og film til enhver tid. Alt du trenger er en digital enhet som mobiltelefon eller nettbrett.

Lånekortet er nøkkelen til våre digitale tjenester. Har du ikke lånekort, får du dette hos oss.  Du kan også opprette nasjonalt lånekort på nb.bib.no (tjenester krever at du identifiserer deg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.)). Sammen med lånenummeret bruker du en PIN-kode eller et passord. Dette kan du få av oss, eller få tilsendt på mail/sms.

Viken.no/lommeboka kan du lese mer om de ulike digitale tjenestene som inngår i kampanjen: BookBites (e-bøker og e-lydbøker(, Libby (engelske e-bøker og e-lydbøker), Pressreader (aviser og blader fra hele verden), Filmbib (norske kortfilmer og dokumentarfilmer), DataDetox (få kontroll over ditt digitale liv) og Verdensbiblioteket (e-bøker og lydbøker fra hele verden).

Har du lyst til å dele budskapet om bibliotekets digitale tjenester, bruk gjerne taggen #lommeboka i dine sosiale medier.

                        

Les mer her om digitale tjenester fra Lier bibliotek.

Stengt for kommentarer.