Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever

Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever

Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever

Flerkulturelle og flerspråklige elever er temaet i den digitale utgaven av Lørdagsuniversitetet lørdag 27. februar kl. 12.00. Lær noe nytt på 1 time! Foredraget holdes av Tony Burner, professor ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Gratis deltakelse. Påmelding her: Lørdagsuniversitetet Tony Burner
Arrangementet gjennomføres digitalt på Zoom.  Påmeldte vil få en lenke tilsendt på epost ca 30 minutter før foredraget starter. Det er mulig å stille spørsmål, rekke opp hånden og bruke chatten underveis, men skru gjerne av mikrofonen din når du ikke skal prate. Du velger selv om du vil ha kameraet på.

Om foredraget:

Læreplanene vektlegger mangfold og at elevenes forkunnskaper, både kulturelle og språklige, skal brukes i undervisninga. Hvorfor er dette viktig og hvordan kan det gjøres?

Professor Tony Burner har studert engelsk, norsk som andrespråk, historie, didaktikk og veiledningspedagogikk. Han har tidligere jobbet som lærer i ungdomsskole og videregående skole.

Er du interessert i tema som språkopplæring, undervisning eller flerkulturelle, har vi samlet noen bøker i denne oversikten: Bøker aktuelle for foredrag 27. februar.

Lørdagsuniversitetet er en serie populærvitenskapelige foredrag hvor du kan møte forskere fra Universitetet i Sørøst-Norge. Vi trenger kunnskap, og den behøver ikke være gjemt bort i lærebøker og auditorier. En time på en lørdags formiddag er alt du trenger for å lære noe nytt. Forskere fra USN forteller på en lettfattelig måte om temaene som de er eksperter på. Kunnskapen deres er kvalitetssikret gjennom årelang forskning, og vurdering av andre eksperter. 
Frem til påske satser vi på digitale arrangementer ved Lier bibliotek, og håper du vil ta del i det. Vi vil til en hver tid sørge for trygge arrangement og følge myndighetenes råd om smittevern. Se vår arrangementskalender for informasjon om hva som kommer.
Stengt for kommentarer.