Nå er også Tranby et meråpent bibliotek!

Nå er også Tranby et meråpent bibliotek!

Fra 5. desember 2018 ble også Tranby bibliotek Meråpent. Det betyr at du med ditt lånekort og PIN-kode kan benytte bibliotekets lokaler utenom ordinær åpningstid. Biblioteket vil da være ubetjent, men du kan benytte de fleste fasiliteter på egen hånd. Du kan for eksempel låne og levere bøker på automatene, og hente reservert materiale. Tranby bibliotek er meråpent fra kl. 07.00-22.00 hver dag hele året.

For å bli Meråpent-bruker må du underskrive en kontrakt, som arkiveres på biblioteket. Denne kan du laste ned her: Meråpent-kontrakt

Kontrakten gjelder både biblioteket i Lierbyen og på Tranby. Har du allerede skrevet under kontrakten for bruk av Lierbyen bibliotek, kan du benytte samme kort og kode på Tranby. På Tranby trenger du bare lånekortet ditt med PIN-kode for å komme inn, mens du i Lierbyen må ha et ekstra nøkkelkort til bygget. Dette får du også når du signerer kontrakt på Tranby, slik at du  kan komme inn i Fosskvartalet i Lierbyen.

Vi på Lier bibliotek er glade for å gjøre biblioteket enda mer tilgjengelig for liungene, nå også de som bor på Tranby, og håper mange vil benytte seg av tilbudet!

Bildet viser våre Tranby-bibliotekarer Irene og Tom Kenneth, tatt på åpningsdagen. (Foto: Erik Modal, Lier kommune)

Comments are closed.