NYHET: Digital onsdag

NYHET: Digital onsdag

Trenger du PC-hjelp?

Lier bibliotek utvider nå sitt digitale tilbud med en-til-en-veiledning for deg som trenger hjelp til å løse små og mellomstore digitale oppgaver.

Står du fast med tekniske oppgaver/problemer, strever du med å forstå programmer eller hvordan din digitale enhet virker, skal vi forsøke å hjelpe deg.
Vår PC-hjelp er tilstede på biblioteket i Lierbyen onsdager mellom kl. 13.00 og 17.00.

Meld inn problemet ditt på forhånd til lier.bibliotek@lier.kommune.no – da kan vi avtale tid, og får sett på saken før du kommer.

Vi kan hjelpe til med PC, nettbrett, mobil, streaming (tv/radio/musikkspillere), sette på 3D-print, hjelpe med nettbank, billettbestillinger, finne frem i offentlig informasjon, tekstbehandling, utskrifter, bildebehandling, presentasjonsprogrammer o.l., men vi skriver ikke søknader, skoleoppgaver, leser korrektur, lager presentasjoner eller lignende. Økonomiske transaksjoner på nett må publikum selv ta ansvar for. Vi tar forbehold om at vi ikke kan utføre avanserte tekniske oppgaver eller reparere maskinvare, og at kommunens nettverk kan hindre tilgang til enkelte nettsteder og nedlastninger.

Comments are closed.