Omstart fra stress med Marit Figenschou

Omstart fra stress med Marit Figenschou

Få en omstart fra stress med Marit Figenschou! Hvor kommer stress fra, hvilke mekanismer er det som gjør at det blir trafikkaos i hjernen og vi brenner ut? Stress er farlig og vi kan bli syke av det.

På Lierbyen bibliotek onsdag 22. januar kl. 19.00 får du vite mer om stress og om hvordan vi kan få start igjen på motoren når batteriene er tomme. Marit Figenschou baserer foredraget på sin nye bok «Omstart – forsoning og frigjøring». Dette er en selvopplevd historie om kampene og gledene, og hvorfor hun navigerte livet inn i stress og travelhet. Hun deler sine erfaringer om å komme løs og frigjøre seg fra ytre forventningspress, urealistiske forventninger og stress. Det er ingen quick fix!

Boka kan kjøpes til redusert pris etter foredraget.

Gratis inngang.

Om forfatteren av boka “Omstart – forsoning og frigjøring”:
Marit Figenschou er forfatter og driver bloggen heltsykt.no. Siden forfatterdebuten har hun holdt utallige foredrag og workshops om psykisk helse. Marit Figenschou har også skrevet en rekke kronikker og innlegg om aktuelle helsepolitiske problemstillinger i norsk presse, blant annet i Dagsavisen, Klassekampen og Dagens Medisin, samt vært aktuell med sitt eget program i NRK-serien Sommer i P2.

Les mer om Marit Figenschou på heltsykt.no

Se flere av bibliotekets arrangementer her: Arrangementer på Lier bibliotek

Stengt for kommentarer.