BIBSHOW – podcast og live talkshow

Bibshow – podcast og live talkshow fra Lier bibliotek
Jostein Hoset med gjester

BIBSHOW – live podcast fra Lier bibliotek

BibShow er et talkshow, og en podcast, som gjøres av, og på Lier Bibliotek. Jostein S. Hoset møter gjester og snakker
om smått og stort. Det søkes en lun og småhumrende atmosfære i størst mulig grad fri for politikk og konflikter.
Målet er å spre kunnskap, stille spørsmål samt å skape optimisme.

Jostein Hoset er kjent fra podcasten Drivhuseffekt. Nå vil han lede vår podcast BIBSHOW med live sendinger fra biblioteket!

Du kan komme og være publikum i salen, og du kan lytte til sendingene når som helst. Vi legger ut episodene her, og du finner dem på Spotify, Anchor, Google og Apple.

Episodebeskrivelser:

Bibshow 002:

Premiere! Møt redaktør Pål Næss og ordfører Gunn Cecilie Ringdal, som i tillegg til å snakke om fremtiden for Lierposten så vel som Liersamfunnet, også får i oppgave å tegne hverandre. Jostein tar også en prat med representanter for Frivilligheten i bygda, og ikke minst får han råd for nesa si av vår faste gjest Farmasøyten. En kortreist nerd får til slutt fortelle om sin interesse.

Bibshow 003, 004 og 005 (Liveshow fra 6. april delt inn i tre episoder):

Døden er noe ingen av oss kommer utenom, men vi liker ikke å snakke om den før vi må. Vi gjør noe med det og får besøk av en begravelsagent. Vi glemmer ikke livet og naturen. Vi får også besøk av en naturelsker og en hageentusiast og gartner datter. Nå er det like før det braker løs for Russen. Vi har invitert Russ fra både Lier og Drammen. Jostein fortsetter også å forstå kroppen i samtale med Farmasøyten Elin. Helt til slutt vil vi i møte med Nerden grave litt i konspirasjonsteorier.