BIBSHOW – podcast og live talkshow

Bibshow – podcast og live talkshow fra Lier bibliotek
Jostein Hoset med gjester
Onsdag 2. november kl. 19

BIBSHOW – live podcast fra Lier bibliotek

Høsten 2022:

Neste innspilling er onsdag 2. november kl. 19.00.

Vi fortsetter suksessen med bibliotekets egen live-innspilte podkast! Her får du programleder Jostein Hoset i samtale med spennende mennesker du ikke har møtt ennå. Denne sesongen blir det nye temaer basert på alt vi lurer på her i verden og ikke minst gjenhør med faste spalter. Jostein Hoset er kjent fra Podkasten Drivhuseffekten. Du kan komme og være publikum i salen, og du kan lytte til sendingene hvor som helst.

BibShow er et talkshow, og en podcast, som gjøres av, og på Lier Bibliotek. Jostein S. Hoset møter gjester og snakker
om smått og stort. Det søkes en lun og småhumrende atmosfære i størst mulig grad fri for politikk og konflikter.
Målet er å spre kunnskap, stille spørsmål samt å skape optimisme.

Vi legger ut episodene her, og du finner dem på Spotify, Anchor, Google og Apple.

Episodebeskrivelser:

Bibshow 002:

Premiere! Møt redaktør Pål Næss og ordfører Gunn Cecilie Ringdal, som i tillegg til å snakke om fremtiden for Lierposten så vel som Liersamfunnet, også får i oppgave å tegne hverandre. Jostein tar også en prat med representanter for Frivilligheten i bygda, og ikke minst får han råd for nesa si av vår faste gjest Farmasøyten. En kortreist nerd får til slutt fortelle om sin interesse.

Bibshow 003, 004 og 005 (Liveshow fra 6. april delt inn i tre episoder):

Døden er noe ingen av oss kommer utenom, men vi liker ikke å snakke om den før vi må. Vi gjør noe med det og får besøk av en begravelsagent. Vi glemmer ikke livet og naturen. Vi får også besøk av en naturelsker og en hageentusiast og gartner datter. Nå er det like før det braker løs for Russen. Vi har invitert Russ fra både Lier og Drammen. Jostein fortsetter også å forstå kroppen i samtale med Farmasøyten Elin. Helt til slutt vil vi i møte med Nerden grave litt i konspirasjonsteorier.

   

Bibshow 006 (Første del av Liveshow fra 7. september):

Vi har alle en psykisk helse. I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging 2022 møtes vi for å snakke om psykisk helse og psykologisk førstehjelp. Vi møter avdelingsleder for rus og psykisk helse i Lier kommune, Runar Hansen, Flykaptein, kollegastøtte og medmenneske Geir Atle Skandsen før vi får gode tips fra bibliotekar Siri Wigemyr om hva biblioteket kan gjøre for bedre psykisk helse. Programleder Jostein S. Hoset.

 

Bibshow 007 (Andre del av Liveshow fra 7. september): Forstå folkehelsa – ta ansvar!

Sammen med Fredrik Tidemann-Andersen (Styrk Helse Kiropraktorsenter), Jill Åse Fredriksen (virksomhetsleder ved Vedtakskontoret og Boligkontoret) og Live Brekke (Folkehelsekoordinator i Lier Kommune) snakker vi om muligheter og utfordringer i folkehelsa. Du får også gode tips fra bibliotekar Siri Wigemyr om hva biblioteket kan gjøre for bedre fysisk helse. Programleder Jostein S. Hoset Sendingen er et redigert utgave av liveopptak fra talkshowet med samme navn på Lier Bibliotek 7.september 2022. Produsert av inforegi as for Lier Bibliotek.