BibSjakk Kick-off

BibSjakk Kick-off
Bli med på sjakkeventyret vårt
Lierbyen bibliotek lørdag 11. februar kl. 12

BibSjakk Kick-off

Bli med på sjakk-eventyret vårt!

Lierbyen bibliotek lørdag 11. februar kl. 12.00

Vi starter sjakktilbudet “BibSjakk” på Lier bibliotek og ønsker å invitere små og store til pangstart med kick-off lørdag 11. februar klokken 12:00. Bli med på høytidelig åpning av sjakkhjørnet, hent inspirasjon fra sjakklitteraturen og ikke minst, spill sjakk!

Som spesiell gjest til åpningen er vi så heldige å få besøk av Maud Rødsmoen. Rødsmoen kommenterer sjakk for TV 2 og har representert Norge på landslaget i flere OL og EM. Hun er også redaktør for Norsk Sjakkblad. Maud Rødsmoen elsker sjakk og gleder seg til å være med på åpningen av BibSjakk med oss!

Maud Rødsmoen

Program:

  • Velkommen fra scenen og presentasjon av tilbudet BIBSJAKK
  • Bli kjent med Maud Rødsmoen
  • Maud kommenterer lynsjakk med frivillige fra publikum
  • Åpning av sjakkhjørnet
  • Sjakk-Kahoot med premier
  • Sjakkaktiviteter for små og store med Maud Rødsmoen

Hold av datoen så sees vi på svart -og hvitrutete kick-off!

Om BibSjakk:

BibSjakk er bibliotekets nye sjakktilbud for små og store. Vi ønsker å tilby sjakk både formelt og uformelt gjennom å starte opp sjakktrening med instruktør og uformelle tilbud som åpne sjakktreff. Ikke minst skal BibSjakk gjøre sjakken tilgjengelig ved å tilby sjakklitteratur og sjakkutstyr på biblioteket til enhver tid. Vi ønsker også å få til ulike arrangementer og aktiviteter knyttet til sjakk som eksempelvis digitale sjakkturneringer, kreativt sjakkverksted og sjakk i det grønne. BibSjakk skal også gi rom for medvirkning der deltakerne selv kan komme med ønsker om hva tilbudet skal inneholde.

Sjakk er en sosial aktivitet som kan spilles av alle uavhengig av bakgrunn, språk, kjønn og funksjonsevne. Vi ønsker alle velkomne til biblioteket for å spille og lære seg sjakk i trygge omgivelser og et trygt miljø.

Sjakkhjørnet:

Vi utformer et eget område i biblioteket der sjakkutstyr og sjakklitteratur er tilgjengelig. Her vil det også bli gode møbler å sitte ved slik at man får en optimal opplevelse av spillingen.  Det vil også være muligheter for å spille sjakk flere steder i biblioteket.

Hopp rett ned til innholdet