Bokbad med Lier-forfatter Birgit Løytegaard

Bokbad med Lier-forfatter Birgit Løytegaard
Lierbyen bibliotek
Onsdag 14. september kl. 19.00

Bokbad med Lier-forfatter Birgit Løytegaard

Lierbyen bibliotek. Onsdag 14. september kl. 19.00

Møt Birgit Løitegaard, som reiste ut i verden som 17 åring, er smykkedesigner og gründeren bak Art and Craft. Hun bor nå i Lier og har gjennom boken Hippiereisen fortalt sin fantastiske historie. Denne kvelden håper vi å bli enda bedre kjent med Birgit Løytegaard og boken hun har skrevet.

Hippiereisen

er en reiseroman fra 1978, da den unge jenta fra Rjukan la ut alene, på en ellevill og dumdristig hippiereise, bak på en lastebil. Hippieånden rådet, drømmen om frihet, sex, drugs and rock’n roll hadde nådd hver avkrok. Dette var en tid hvor verden fortsatt var stor og ukjent, før mobiltelefoner og internett endret alt. På reisen delte hun alt i sin intime dagbok. Leseren blir tatt med inn i syttitallets idealisme, hippiekultur og møter med en fremmed verden. Gjennom travle basarer, ørkener, krig, afghanske bakgater og indiske smug, til alle de store hippiestedene, til bisarre hippiefester og vakre strender.

Hun deler åpent sine eventyr, fristelser, sjokk og nær-døden-opplevelser, møter med forførere, langere og manipulerende guruer. Reisen ble starten på en livslang kjærlighet og et spennende eventyr som endret hennes liv for alltid.