Kadafi Zaman: Den norske drømmen

Lierbyen bibliotek
Onsdag 9. mars kl. 19.00

Kadafi Zaman: Den norske drømmen

Biblioteket i Lierbyen onsdag 9. mars kl. 19.00

Vi er veldig glade for at Liungen Kadafi Zaman tar turen til Lier bibliotek for å snakke om sin nye bok «Den norske drømmen».

Kadafi Zaman er oppvokst i Lier og jobber nå som journalist i TV2, og har tidligere jobbet i Stavanger Aftenblad og VG. Gjennom årene har han dekket en rekke profilerte saker, som 22. juli, tsunamien og den arabiske våren. Han var i grenseområdene i Afghanistan og Pakistan etter 9/11, og reiste som undercoverflyktning gjennom Europa i 2015. De seneste årene har han stått bak programserien Norge bak fasaden. Han har tidligere utgitt en bok: Norge i svart, hvitt og brunt.

Om boken:

Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv.

Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter.

I denne fargerike og personlige beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet.