Lån e-bøker i BookBites

Lån e-bøker i BookBites!

Liker du å lese på reise, men har ikke plass til bøker i kofferten? Er du redd du ikke vil rekke å levere bøker til biblioteket mens du er bortreist, eller sitter du kanskje i karantene og får ikke kommet deg til biblioteket?

Uansett hva grunnen er, noen ganger passer det ikke å lese fysiske bøker. Og selv om vi gjerne vil ha deg på besøk, passer det ikke alltid å komme til biblioteket heller. Da er BookBites et glimrende alternativ. Dette er appen som lar deg låne e-bøker.

Med denne appen kan du søke i et stort utvalg e-bøker som du kan låne og lese på nettbrett og mobil, og et foreløpig litt mindre utvalg av lydbøker, som kan lånes og lyttes til på mobile enheter. Ønsker du å bli e-bok-låner, er det i hovedsak tre ting du må gjøre:

1: Last ned appen BookBites, som du finner gratis i Google Play for Android eller App Store for iPhone.
2: Opprett en bruker
3: Lån e-bøker og lydbøker.

Bøker og lydbøker i BookBites kan lånes i tre uker, før de automatisk blir innlevert. Du kan fornye lånetiden hvis det ikke er venteliste. Bøkene kan reserveres hvis de ikke er ledige, og du får varsel når de er ledige. Du kan låne opptil fem bøker om gangen.  BookBites har bøker for både voksne og barn.

Hopp rett ned til innholdet