Prøv Biblioteksøk!

Prøv Biblioteksøk!

Prøv Biblioteksøk!

Er det noe du ikke finner på Lier bibliotek? Skulle skolen din brukt den Roald Dahl-filmen som ikke er å få tak i lenger, eller har du lest alle seriene som er på Lier bibliotek og trenger en ny? Med Biblioteksøk kan du søke etter bøker, lydbøker, filmer og spill på andre bibliotek i Norge.

Prøv Biblioteksøk her: Bibsok.no

Biblioteksøk er en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket som gir deg tilgang til materiale som ikke finnes på ditt lokale bibliotek. Alle kan bruke tjenesten til søking, og alle med Nasjonalt lånekort kan bestille materiale, som kan hentes på ditt hjemmebibliotek. Ventetiden kan variere, men pleier ikke å være lengre enn en uke. Bøkene kan hentes på Lierbyen eller Tranby, og vi kan også sende bøker til Sylling (Bibliotek i butikk). Er du Meråpent-bruker, kan du hente bøkene også utenom våre betjente åpningstider.

Er du student, kan du bestille pensumlitteratur, men vær oppmerksom på at det kan være stor etterspørsel etter enkelte bøker, og at disse ikke alltid kan skaffes.

Spør oss gjerne på biblioteket hvis du lurer på noe, eller trenger å skaffe deg Nasjonal lånekort og/eller PIN-kode. Vi hjelper deg selvsagt også med å bestille materiale fra andre bibliotek.

Stengt for kommentarer.