Skrivelyst: Gratis skriveverksted for ungdom

Skrivelyst: Gratis skriveverksted for ungdom

Skrivelyst: Gratis skriveverksted for ungdom ledes av forfatter og skrivekunstlærer Sanne Mathiassen. Dette er et kreativt skriveverksted for deg mellom 10 og 17 år.

Går du med en forfatter i magen, er Skrivelyst: Gratis skriveverksted for ungdom noe du bør bli med på!

Verkstedet foregår på Lier bibliotek på tirsdager mellom kl. 16.30 og 18.30, og holder på frem til 31. mars. Det er fortsatt noen plasser her, så ta turen innom om du er interessert.

Verkstedet er gratis, og det er bare å møte opp uten forhåndspåmelding. Ta gjerne med noe å skrive på og med. Her får du utfordre din kreativitet i møte med andre unge skriverspirer, og får hjelp av en ekte forfatter.

Ansvarlig for verkstedet er Lier Kulturskole

Sanne Mathiassen er en forfatter som er oppvokst på Finnsnes i midt-Troms, og har bodd flere år i Oslo, men nå bor på Tranby. Hun har gått forfatterstudiet på Norsk barnebokinstitutt, hvor hun også har gått litteraturformidlerstudiet. Hun har hittil skrevet primært for ungdom, og står bak ungdomsromanene Dagene før mai, Bare en time til og Ord som slutter på skap.

Ung og kreativ? Lier bibliotek og Lier Kulturskole arrangerer Tegneserieverksted for unge i vinterferien! Vil du heller uttrykke deg med skulpturer, kan du bruke 3D-printeren hos oss.

 

Stengt for kommentarer.