Smittevern

Smittevern

Smittevern ved Lier bibliotek:

Kjære bruker av Lier bibliotek,

Biblioteket forholder seg til Lier kommunes forskrift for å begrense koronasmitte i kommunen. Det innebærer at det er  pliktig å bruke munnbind i biblioteket hvis man ikke kan overholde en meters avstand til andre.

Foreløpig planlegger vi for å holde arrangementer fra 20. januar. Vi forholder oss hele tiden til gjeldende smittesituasjon og kommer med løpende informasjon om hvorvidt det er mulig å gjennomføre arrangementene. Følg med på vår facebook-side for raskest oppdatering av informasjon.

Nye tiltak

Vi ønsker å holde biblioteket åpent. For at dette skal være mulig er vi avhengig av at alle samarbeider og følger reglene. Det betyr at stol- og bordplasseringene må respekteres, og ikke flyttes på. Det betyr videre at 1 meter overholdes.

Personale vil være til stede i biblioteket for å ivareta nødvendige funksjoner. Det betyr at det ikke er mulig å få hjelp til datamaskiner eller veiledning i bibliotekrommet. Du må bruke bibliotekets selvbetjente tjenester, og trenger du hjelp oppfordrer vi deg til å ta kontakt på telefon eller epost. 

Drop-in-tilbudet om 3D-printing er beklageligvis fortsatt stengt. Dette fordi vi ikke kan overholde regler om 1 meter avstand ved en-til-en-veiledning. Ønsker du en spesiell ting printet, send oss en epost med filen vedlagt, ønsket farge og din kontaktinformasjon, så vil vi printe den til deg og sende beskjed når den er ferdig til henting i Lierbyen.

En oppfordring

Ved å følge reglene kan bibliotekets samlinger, datatilbud og trådløse internett benyttes av alle som har behov for det.

Ta også i bruk våre digitale tilbud

Reglene for smittevern gjelder til ny informasjon blir gitt. Ta vare på hverandre!

 

Stengt for kommentarer.