Sommerles!

Sommerles!

Sommerles er i full gang og vi synes det er kjempegøy å se hvor motiverte barna er og at de synes det er morsomt å lese! Bøker lånes hjem og premiene fyker ut 🙂

Kampanjen går fra 1. juni til 31. august, men man kan melde seg på under hele perioden – så det er ikke noe problem å melde seg på nå om du ikke har gjort det!

På sommerles.no kan du lese mer utfyllende om lesekampanjen, men i hovedsak handler det om å lese bøker, spille spill og løse oppgaver for å tjene poeng. I tillegg er det et ukentlig kodeord som åpner et nytt kapittel i en eksklusiv historie som er skrevet spesielt for Sommerles. Poengene man samler byttes inn i premier og man stiger i nivåer.

Sommerles er for 1. – 7. klasse, men starter du i 1. klasse til høsten er det lov å være med. Man trenger ikke noe annet enn en e-postadresse for å registrere seg, men vi ser at mange får sitt første lånekort og synes det er stor stas å kunne låne bøker på eget kort. Dette er selvfølgelig opp til foreldre/foresatte hva de føler er greit.

Når kampanjen er over vil det bli en avslutningsfest – følg med på Facebook-siden vår for arrangementet vil legges ut der med mer detaljer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *